Voor de mooiste poezen……. Kijk op www.levindaworldoffragdoll.nl

Bekijk ook onze Facebook pagina!

www.zooBIO.nl

Aanschaf en prijzen

Voor alle Teddydwergjes geldt, dat een goed tehuis een vereiste is.

De jonge konijnen worden als ze 3 weken oud zijn op de foto gezet en op de site geplaatst, vanaf dan kun je de Teddy's gaan reserveren. De Teddy's komen te staan bij "Te koop".  Zie je daar een mooie Teddy en je wil hem graag hebben dan kun je mij een mail sturen naar hanna_bolhuis3@hotmail.com

Als je het moeilijk vindt om te kiezen tussen een ram of voedster volgen hieronder een paar tips.

Voedster: Veel mensen denken dat een voedster veel liever is dan een ram. Veel voedsters hebben in de bronstijd last van hormonen en kunnen nog wel eens kattig zijn.

Ram: De ram heeft geen last van de hormoon wisseling en zijn vaak zeer stabiel in karakter. Als je een knuffel konijn zoekt voor je zelf en/of kinderen dan raad ik aan om een ram te nemen.

2 Konijnen bij elkaar

2 Voedsters: gaat bijna altijd goed, maar soms ook niet i.v.m. hormoonwisselingen en het ligt aan de hoeveel ruimte die ze krijgen.

2 Rammen: gaat bijna altijd fout.

Ram en voedster: meeste kans van slagen, alleen de ram moet dan wel gecastereerd worden anders krijg je jonge konijnen. Rammetjes kun je laten castereren op een leeftijd van 13 weken. Je moet ze dan wel 6 weken niet bij elkaar doen, de ram kan in deze tijd nog jongen verwekken.

Het is altijd leuk om je konijn een vriendje of vriendinnetje te geven. alleen is maar alleen, ze zullen je erg dankbaar zijn.

 

1. Jonge teddy's mogen weg als ze 8 week oud zijn.

2. Iedere teddy krijgt een stamboom mee

3. Je krijgt een zakje overgang voer mee voor de eerste periode.

4. Als je wilt weten hoe je je teddy moet borstelen  leer ik je dat graag.

5. Na de verkoop sta ik graag voor je klaar met advies en of hulp.

 

Teddy dwerg kost: � 40,00 euro ongeacht het geslacht.

  


Teddy's Wereld